Identifiant du document: c02533294

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable cesse de répondre lorsqu'une souris USB est connectée alors que le logiciel de cryptage Check Point est en cours d'exécution

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 28-Sep-2010

Dernière mise à jour : 15-Oct-2010

DESCRIPTION
L'ordinateur portable cesse de répondre lorsqu'il est connecté à une souris USB alors que le logiciel de cryptage Check Point est en cours d'exécution. Ce problème survient dans les deux secondes suivant le déplacement de la souris USB dans l'écran d'ouverture de session du logiciel de cryptage Check Point.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 8440p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, contactez Check Point pour obtenir la mise à jour la plus récente du logiciel de cryptage.
www.checkpoint.com
Remarque :
Un ou plusieurs des liens ci-dessus vous feront quitter le site Web Hewlett-Packard. HP ne contrôle pas et n'est pas responsable des informations externes au site Web HP.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02527688

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.