Identifiant du document: c02506790

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le logiciel McAfee Endpoint version 5.1.7 entraîne un arrêt de réponse de l'ordinateur portable après la saisie du PIN de la carte à puce

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Sep-2010

Dernière mise à jour : 24-Sep-2010

DESCRIPTION
Le logiciel McAfee Endpoint Security version 5.1.7 entraîne un arrêt de réponse de l'ordinateur portable au pré-démarrage, et l'ordinateur portable affiche un écran vide avec un curseur. Ce problème survient après la connexion d'une carte à puce par le biais d'un lecteur de carte à puce USB et la saisie des informations d'identification ou du PIN de la carte à puce.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2540p
Ordinateur portable HP EliteBook 8440p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, mettez à jour le logiciel de cryptage McAfee Endpoint vers la version 5.2.5 ou une version ultérieure.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02459168

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.