• Information

Connectez-vous au site de support HP, gérez tous vos appareils en un seul endroit, affichez les informations de garantie et plus encore. En savoir plus

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Chargement...

Loading Paper and Envelopes for the HP LaserJet Pro CP1525n and CP1525nw Color Printers

Introduction

This document describes how to load paper and envelopes into the product. Use tray 1 to print a single sheet of paper or an envelope. Use tray 2 to print up to 10 envelopes, or up to 150 sheets of paper.