Identifiant du document: c02466400

Version: 1

Ordinateurs portables HP - La partition de restauration ne se charge pas dans Compaq 615

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 09-Aug-2010

Dernière mise à jour : 18-Aug-2010

DESCRIPTION
L'ordinateur portable possède une partition de restauration mais elle n'est pas correctement définie pour le chargement. En outre, si vous appuyez sur la touche F11 pendant le démarrage, un message d'erreur indiquant que "La sélection de démarrage a échoué car un périphérique requis est inaccessible" s'affiche.

PORTÉE
Ordinateur portable Compaq 615
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le correctif pour HP Multi-Partition Recovery Manager.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Correctif pour HP Multi-Partition Recovery Manager
VERSION : 1.00 REV : A
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq 515 Notebook PC, Compaq 516 Notebook PC, Compaq 615 Notebook PC, HP Compaq 2230s Notebook PC, HP Compaq 6530b Notebook PC, HP Compaq 6730b Notebook PC, HP EliteBook 2530p Notebook PC, HP EliteBook 2730p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC, HP EliteBook 8730w Mobile Workstation, HP ProBook 5310m Notebook PC, HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02283991

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.