Identifiant du document: c02466332

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le fichier SMC est nécessaire pour effacer le mot de passe du BIOS sur les ordinateurs portables 2009

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 09-Aug-2010

Dernière mise à jour : 18-Aug-2010

DESCRIPTION
Le client a oublié le mot de passe du BIOS et ne peut pas accéder au BIOS.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2540p
PC tablette HP EliteBook 2740p
Ordinateur portable HP EliteBook 8440p
Stations de travail mobiles HP EliteBook 8440w
Ordinateur portable HP EliteBook 8540p
Stations de travail mobiles HP EliteBook 8540w
Stations de travail mobiles HP EliteBook 8740w
HP Mini 5102
Ordinateur portable HP ProBook 4320s
Ordinateur portable HP ProBook 4321s
Ordinateur portable HP ProBook 4420s
Ordinateur portable HP ProBook 4425s
Ordinateur portable HP ProBook 4520s
Ordinateur portable HP ProBook 4525s
Ordinateur portable HP ProBook 4720s
Ordinateur portable HP ProBook 6440b
Ordinateur portable HP ProBook 6445b
Ordinateur portable HP ProBook 6445b
Ordinateur portable HP ProBook 6540b
Ordinateur portable HP ProBook 6545b
Ordinateur portable HP ProBook 6550b
RÉSOLUTION
Si ce problème se produit, contactez HP Service et assistance pour plus d'aide.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 2740p Tablet PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8440w Mobile Workstation, HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP EliteBook 8540w Mobile Workstation, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation, HP Mini 5102, HP ProBook 4320s Notebook PC, HP ProBook 4321s Notebook PC, HP ProBook 4420s Notebook PC, HP ProBook 4425s Notebook PC, HP ProBook 4520s Notebook PC, HP ProBook 4525s Notebook PC, HP ProBook 4720s Notebook PC, HP ProBook 6440b Notebook PC, HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6540b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC, HP ProBook 6550b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02432773

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.