Identifiant du document: c02278043

Version: 1

Ordinateur portable HP - L'ordinateur portable redémarre alors que le couvercle est fermé

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Jul-2010

Dernière mise à jour : 17-Jul-2010

DESCRIPTION
L'ordinateur portable redémarre au lieu de se mettre en mode Veille lorsque le couvercle est fermé.

PORTÉE
Ordinateurs portables HP Compaq 2510p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit :
  1. Cliquez sur Démarrer, Panneau de configuration, Gestionnaire de périphériques.
  2. Désinstallez le logiciel Soft Data Fax Modem.
  3. Téléchargez et installez le programme d'installation et pilote du modem audio haute définition (HDA, High-Definition Audio) pour Microsoft Windows 2000/XP (32 bits).
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Programme d'installation et pilote de modem audio haute définition (HDA) pour Microsoft
Windows 2000/XP (32 bits)
VERSION : 1.00 REV : A 13
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 2510p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02239376

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.