Identifiant du document: c02277983

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le gestionnaire de périphériques et la configuration du logiciel HP ne sont pas accessibles sur un ordinateur portable équipé de Windows 7

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Jul-2010

Dernière mise à jour : 17-Jul-2010

DESCRIPTION
Le gestionnaire de périphériques et la configuration du logiciel HP ne sont pas accessibles sur des ordinateurs s'exécutant avec le système d'exploitation Windows 7. Ce problème survient sur les images lituaniennes et latviennes de Microsoft Windows 7.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2540p
RÉSOLUTION
Ce problème se pose lorsque le nom d'utilisateur comporte des caractères du clavier lituanien ou latvien et que le nom de l'ordinateur utilise les caractères d'un clavier normal.
Pour résoudre ce problème, restaurez les paramètres d'usine de l'ordinateur en appuyant sur la touche F11 pendant le processus de démarrage. Une fois le processus de récupération achevé, configurez un nouveau nom d'utilisateur et un nouveau nom d'ordinateur.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02231724

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.