Identifiant du document: c01923872

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le super-utilisateur ne peut pas modifier les modes de gestion de présentation à l'aide de Quick Launch Buttons

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Nov-2009

Dernière mise à jour : 08-Nov-2009

DESCRIPTION
Les comptes de super-utilisateur ne peuvent pas modifier les modes de gestion de présentation à l'aide de HP Quick Launch Buttons. Vous pouvez modifier les paramètres dans le panneau de configuration.

PORTÉE
Ordinateur portable HP Compaq nc6400
Ordinateur portable HP Compaq 6910p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, veuillez télécharger et installer HP Quick Launch Buttons, version 6.40 rév. L (SP41829) ou une version ultérieure.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
HP Quick Launch Buttons, VERSION : 6.40.12.2 Rév. : L
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 6910p Notebook PC, HP Compaq nc6400 Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01886056

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.