SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c05525025

Version: 1

Ratgeber: HP EliteBook G4 und ZBook G4 - Pointing Stick reagiert zu empfindlich und ist schwer zu steuern

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 23-May-2017

Letzte Aktualisierung: : 26-May-2017

DESCRIPTION
Der Pointing Stick ist übermäßig empfindlich und das erschwert die präzise Steuerung des Mauszeigers.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP EliteBook 725 G4 Notebook
  • HP EliteBook 745 G4 Notebook
  • HP EliteBook 755 G4 Notebook
  • HP EliteBook 755 G4 Notebook
  • HP EliteBook 820 G4 Notebook
  • HP EliteBook 820 G4 Notebook
  • HP EliteBook 840 G4 Notebook
  • HP EliteBook 850 G4 Notebook
  • HP EliteBook 850 G4 Notebook
  • HP ZBook 15U G4 Mobile Workstation
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, laden Sie das folgende Softpaq herunter und installieren es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
Treiber für Synaptics Maus
Version: 19.3.8.19
Revision: A
HINWEIS: Möglicherweise ist eine neuere Version dieser Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www.hp.com/drivers, ob neuere Versionen verfügbar sind.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 725 G4 Notebook PC, HP EliteBook 745 G4 Notebook PC, HP EliteBook 755 G4 Notebook PC, HP EliteBook 820 G4 Notebook PC, HP EliteBook 840 G4 Notebook PC, HP EliteBook 850 G4 Notebook PC, HP ZBook 15u G4 Mobile Workstation

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA05520783

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.