SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c05493327

Version: 1

Ratgeber: Z1 G3 Workstation - Webcam wird beim Aktualisieren auf BIOS-Version 1.11 nicht mehr angezeigt

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 27-Apr-2017

Letzte Aktualisierung: : 28-Apr-2017

DESCRIPTION
Die Aktualisierung auf die BIOS-Version 1.11 entfernt den BIOS-Eintrag für die Webcam, wodurch Windows die Webcam nicht mehr erkennen und verwenden kann.
Symptome:
BIOS 1.11 entfernt Webcam

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Systeme:
  • HP Z1 G3 Workstation
Betriebssysteme:
  • Nicht betriebssystemspezifisch
LÖSUNG
Zur Behebung dieses Problems muss das System auf BIOS-Version 1.13 aktualisiert werden, die bei hp.com unter "Treiber und Software" für die Z1 G3 Workstation zur Verfügung steht.
Die Installation der BIOS-Version 1.13 behebt die Webcam-Erkennung, wodurch das BIOS und das Betriebssystem die Hardware erkennen und verwenden können.

Hardware platforms affected : HP Z1 G3 Workstation

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA05459397

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.