SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c05230904

Version: 1

Ratgeber: HP Elite X3 PCs - Auflösung externer Monitore kann mit dem HP-PDD-USB-C-zu-DP-Dongle nicht auf 1280x720 eingestellt werden.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 10-Aug-2016

Letzte Aktualisierung: : 19-Aug-2016

DESCRIPTION
Die Auflösung mehrerer externer Monitore kann mit dem HP-PDD-USB-C-zu-DP-Dongle nicht auf 1280x720 eingestellt werden. Der Continuum-Modus wird mit einer Auflösung von 1280x720 angezeigt.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP Elite X3
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 10 Mobile
Monitore:
  • HP EliteDisplay E240
  • HP EliteDisplay E240C
  • HP EliteDisplay E242
  • HP EliteDisplay S240ML
  • HP ENVY 32-32-Zoll-Mediendisplay
  • HP Z24S
  • HP Z34C
LÖSUNG
Für dieses Problem ist keine Problemumgehung oder Korrektur verfügbar. Dies wird nicht durch HP Elite X3 verursacht und steht auch nicht damit in Zusammenhang. Das Problem wird durch ein Monitorkompatibilitätsproblem verursacht.

Hardware platforms affected : HP Elite x3

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA05220917

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.