SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04724799

Version: 1

HP Notebook PCs - Festplattenoption fehlt in den Energieeinstellungen

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 25-Jun-2015

Letzte Aktualisierung: : 17-Jul-2015

DESCRIPTION
Die Energieeinstellungen enthalten die Option zum Ein- oder Ausschalten der Festplatte nicht.
HINWEIS: Dieses Problem tritt nur bei Computern auf, die in Japan verkauft wurden.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP EliteBook 720 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 740 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 750 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 820 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 840 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 850 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook Folio 1040 G2-Notebook PC
  • HP EliteDesk 800 G1-Desktop-Mini-PC
  • HP EliteDesk 800 G1-Small-Form-Factor-PC
  • HP EliteDesk 800 G1-Tower-PC
  • HP EliteDesk 800 G1-Ultra-Slim-PC
  • HP ProBook 450 G2-Notebook PC
  • HP ProBook 455 G2-Notebook PC
  • HP ProBook 470 G2-Notebook PC
  • HP ProDesk 600 G1-Desktop-Mini-PC
  • HP ProDesk 600 G1-Small-Form-Factor-PC
  • HP ProDesk 600 G1-Tower-PC
  • HP ProOne 600 G1-All-in-One-PC
  • HP ZBook 14 G2 Mobile Workstation
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 8 (Standard)
  • Microsoft Windows 8 Pro
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (32 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic (32 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (32 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (64 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic (64 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (64 Bit)
  • Microsoft Windows 8 (Enterprise)
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (32 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Professional (32 Bit)
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 Bit)
  • Microsoft Windows 8.1 (Standard)
  • Microsoft Windows 8.1 Pro
  • Microsoft Windows 8.1 (Enterprise)
LÖSUNG
Setzen Sie die Energieeinstellungen auf die Standardeinstellungen zurück, indem Sie die folgenden Schritte ausführen:
  1. Klicken Sie in der Taskleiste auf das Akkusymbol.
  2. Klicken Sie auf WeitereEnergieoptionen.
  3. Klicken Sie auf Energiesparplaneinstellungen ändern.
  4. Klicken Sie auf Standardeinstellungen für diesen Energiesparplan wiederherstellen.
  5. Klicken Sie auf Ja.
  6. Klicken Sie auf Änderungen speichern.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 720 G2 Notebook PC, HP EliteBook 740 G2 Notebook PC, HP EliteBook 750 G2 Notebook PC, HP EliteBook 820 G2 Notebook PC, HP EliteBook 840 G2 Notebook PC, HP EliteBook 850 G2 Notebook PC, HP EliteBook Folio 1040 G2 Notebook PC, HP EliteDesk 800 G1 Desktop Mini PC, HP EliteDesk 800 G1 Small Form Factor PC, HP EliteDesk 800 G1 Tower PC, HP EliteDesk 800 G1 Ultra-slim PC, HP ProBook 450 G2 Notebook PC, HP ProBook 455 G2 Notebook PC, HP ProBook 470 G2 Notebook PC, HP ProDesk 600 G1 Desktop Mini PC, HP ProDesk 600 G1 Small Form Factor PC, HP ProDesk 600 G1 Tower PC, HP ProOne 600 G1 All-in-One PC, HP ZBook 14 G2 Mobile Workstation

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04716060

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.