SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04629610

Version: 1

HP Pro Tablet 610 G1 und HP TX1 Point of Sale-Lösung - Computer lässt sich nach dem Auspacken nicht einschalten

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 02-Apr-2015

Letzte Aktualisierung: : 14-Apr-2015

DESCRIPTION
Der Computer lässt sich nicht einschalten, wenn er zum ersten Mal verwendet werden soll.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP Pro Tablet 610 G1-PC
  • HP TX1 Point of Sale-Lösungsmodell 100
  • HP TX1 Point of Sale-Lösungsmodell 110
  • HP TX1 Point of Sale-Lösungsmodell 120
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, lesen Sie die folgenden Anweisungen. Dieses Verfahren ist erforderlich, wenn Sie versuchen, den Computer zum ersten Mal einzuschalten.
  1. Schließen Sie das Netzteil an den Computer und an eine Steckdose an.
  2. Halten Sie die Netztaste etwa 10 Sekunden lang gedrückt.
  3. Das Gerät sollte eingeschaltet werden.

Hardware platforms affected : HP Pro Tablet 610 G1 PC, HP TX1 POS Solution Model 110, HP TX1 POS Solution Model 120

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04577137

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.