SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04481957

Version: 1

HP ProBook 455 G1 Notebook PCs - SD-Karte wird nach Wiedereinsetzen nicht mehr erkannt

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 16-Oct-2014

Letzte Aktualisierung: : 22-Oct-2014

DESCRIPTION
Der Computer erkennt die SD-Karte nicht mehr, nachdem sie zuvor erst aus dem SD-Kartensteckplatz entnommen und dann 5 bis 10 Minuten später wieder eingesetzt wurde.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für folgende Komponenten:
Computer:
HP ProBook 455 G1-Notebook PC
Betriebssysteme:
Microsoft Windows 7 Professional (32 Bit)
LÖSUNG
Um das Problem zu beheben, laden Sie das folgende SoftPaq herunter und installieren Sie es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
BIOS-Update für HP Notebook PC
Version: F.50
Revision: A
  Hinweis:
Möglicherweise ist eine neuere Version der Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www.hp.com/, ob eine neuere Version verfügbar ist.

Hardware platforms affected : HP ProBook 455 G1 Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04473777

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.