SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c03887350

Version: 1

HP T510 Flexible Thin Client - Citrix Standard Receiver kann mit Smartcard by Web-Schnittstelle nicht anmelden

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 06-Aug-2013

Letzte Aktualisierung: : 09-Sep-2013

DESCRIPTION
Citrix Standard Receiver meldet sich nicht an, wenn Smartcard die Web-Schnittstelle oder Storefront verwendet.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument beziehen sich auf Folgendes:
Systeme:
  • HP t510 Flexible Thin Client
  • HP t610 Flexible Thin Client
  • HP t610 PLUS Flexible Thin Client
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows Embedded Standard 2009 (WES 2009)
  • Microsoft Windows Embedded Standard 8 (WES 8)
  • Microsoft Windows Embedded Standard 7 (WES 7)
LÖSUNG
Informieren Sie den Kunden, dass die Verwendung von Citrix Receiver (Vers. 3.4.0.29577) für das Anmeldung mit einer Smartkarte nicht unterstützt wird. Verwenden Sie den folgenden Link für ein Upgrade auf Citrix Enterprise Receiver Vers.. 3.4 :
HINWEIS: Über einen oder mehrere der zuvor aufgeführten Links verlassen Sie die Website von Hewlett-Packard. HP hat keinen Einfluss auf Informationen außerhalb der HP-Website und übernimmt daher keine Verantwortung für die bereitgestellten Inhalte.

Hardware platforms affected : HP t510 Flexible Thin Client, HP t610 Flexible Thin Client, HP t610 PLUS Flexible Thin Client

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03841956

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.