SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c03662785

Version: 1

Ratgeber: HP EliteBook-, ProBook-Notebook-PCs - GPS-Widget ist unter Windows 8 nach der Deaktivierung im BIOS weiterhin verfügbar

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 05-Feb-2013

Letzte Aktualisierung: : 05-Mar-2013

DESCRIPTION
Nachdem die GPS-Funktion im BIOS (F10) deaktiviert wurde, kann weiterhin mit dem GPS-Widget in "PC-Einstellungen" unter Microsoft Windows 8 interagiert werden bzw. es kann darauf geklickt werden.

sourceInformation

UMFANG
HP EliteBook 2170P-Notebook-PC
HP EliteBook 2570P-Notebook-PC
HP EliteBook 2570P-Notebook-PC
HP EliteBook 8470P-Notebook-PC
HP EliteBook 8470W Mobile Workstation
HP EliteBook 8570P-Notebook-PC
HP EliteBook 8570W Mobile Workstation
HP EliteBook 8770W Mobile Workstation
HP ProBook 2570P-Notebook-PC
HP ProBook 4340S-Notebook
HP ProBook 4341S-Notebook-PC
HP ProBook 4440S-Notebook-PC
HP ProBook 4441S-Notebook-PC
HP ProBook 4540S-Notebook-PC
HP ProBook 4740S-Notebook-PC
HP ProBook 6470B-Notebook-PC
HP ProBook 6475B-Notebook-PC
HP ProBook 6570B-Notebook-PC
LÖSUNG
Um dieses Problem zu lösen, deaktivieren Sie die GPS-Funktion im BIOS (F10) und entfernen Sie die Ericsson-Gerätetreiber in Windows 8. Dadurch wird das nicht funktionsfähige GPS-Widget in "PC-Einstellungen" unter Windows 8 entfernt.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8470w Mobile Workstation, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP ProBook 4340s Notebook PC, HP ProBook 4341s Notebook PC, HP ProBook 4440s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4740s Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6475b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03633006

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.