SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c03599243

Version: 1

HP Notebook-PCs  - Hotkeys funktionieren nicht, wenn ein Monitor mithilfe von WiDi angeschlossen wurde

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 06-Dec-2012

Letzte Aktualisierung: : 11-Dec-2012

DESCRIPTION
Hotkeys funktionieren nicht sofort, nachdem ein externer Monitor mithilfe von Intel WiDi angeschlossen wurde.

UMFANG
HP EliteBook 2170P-Notebook-PC
HP EliteBook 2570P Notebook-PC
HP EliteBook 8470P-Notebook-PC
HP EliteBook 8570W Mobile Workstation
HP EliteBook 8770W Mobile Workstation
HP ProBook 2570P Notebook-PC
HP ProBook 4340S-Notebook
HP ProBook 4341S-Notebook-PC
HP ProBook 4440S-Notebook-PC
HP ProBook 4441S-Notebook-PC
HP ProBook 4445S-Notebook-PC
HP ProBook 4540S-Notebook-PC
HP ProBook 4545S-Notebook-PC
HP ProBook 4740S-Notebook-PC
HP ProBook 6470B Notebook-PC
HP ProBook 6475B Notebook-PC
HP ProBook 6570B Notebook-PC
LÖSUNG
Gehen Sie zur Behebung dieses Problems folgendermaßen vor:
  1. Öffnen Sie das Intel WiDi-Programm.
  2. Wählen Sie Eigenschaften aus.
  3. Wählen Sie die Registerkarte Adapter.
  4. Wählen Sie Automatisch mit diesem Adapter verbinden aus.
  5. Klicken Sie auf Übernehmen.
  6. Klicken Sie auf OK, um die Änderungen zu speichern.
  7. Starten Sie das Notebook neu.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP ProBook 4340s Notebook PC, HP ProBook 4341s Notebook PC, HP ProBook 4440s Notebook PC, HP ProBook 4445s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4545s Notebook PC, HP ProBook 4740s Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6475b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows Vista (32-bit) with Downgrade English OS Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP Professional Edition

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03561737

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.