SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c03280859

Version: 1

HP Notebook-PCs - Im Betriebssystem angezeigter verfügbarer Speicher ist falsch

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 12-Apr-2012

Letzte Aktualisierung: : 31-May-2012

DESCRIPTION
In einem Notebook sind 4 GB Speicher eingebaut, aber das Betriebssystem registriert fälschlicherweise nur 3,06 GB. Nach Abzug des für erforderliche Prozesse reservierten Speichers sollte der korrekte verfügbare Speicherplatz (ungefähr) 3,66 GB betragen.

sourceInformation

UMFANG
HP EliteBook 8440P-Notebook-PC
LÖSUNG
Dies ist ein bekanntes Problem bei 32-Bit-Betriebssystemen. In der Regel können 32-Bit-Betriebssysteme Speichermengen über (ungefähr) 3,25 GB nicht richtig erkennen. Deshalb identifiziert das 32-Bit-Betriebssystem bei einem Notebook mit 4 GB oder mehr Speicher die Größe des verfügbaren Speichers u. U. falsch.
Um dieses Problem zu beheben, aktualisieren Sie das Notebook auf ein 64-Bit-Betriebssystem.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows XP Professional Edition

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03237010

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.