SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c03094014

Version: 1

HP Notebook-PCs - S3-LED bleibt eingeschaltet, wenn das Notebook per Remote-Zugriff ausgeschaltet wird

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 21-Nov-2011

Letzte Aktualisierung: : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
Bei Verwendung der AMT-6-Firmware kann das Notebook per Remote-Zugriff aus dem S3-Modus ausgeschaltet werden. Die Netz-LED verbleibt jedoch möglicherweise im S3-Modus, nachdem über eine Remote-Konsole (WebUI) "Ausschalten" ausgewählt wurde.

UMFANG
HP EliteBook 8440P-Notebook-PC
HP EliteBook 8540P-Notebook-PC
HP EliteBook 8440W-Notebook-PC
HP EliteBook 8540W-Notebook-PC
HP EliteBook 8740W
HP EliteBook 2740P
HP EliteBook 2540P
LÖSUNG
Um dieses Problem zu lösen, entfernen Sie das Netzteil und den Notebook-Akku und schließen Sie sie wieder an.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista (32-bit) Microsoft Windows Vista (64-bit) Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Business (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Tablet PC Edition(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA01982067

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.