SUPPORT COMMUNICATION- BENACHRICHTIGUNG ZU PRODUKTÄNDERUNGEN

DOKUMENT-ID: c02828377

Version: 1

HP EliteBook 8730W Mobile Workstation - System-BIOS-Aktualisierung auf Version F.0F

Veröffentlichungsdatum : 06-May-2011

Letzte Aktualisierung: : 08-Aug-2011

DETAILS OF CHANGE
  • Unterstützung für das Betriebssystem Microsoft Windows 7 hinzugefügt.
  • Ein Problem wurde behoben, bei dem das Feld "Typ 1" in der SMBIOS-Tabelle nicht Wake-on-LAN meldete.
  • In der SMBIOS-Tabelle wurde dem Feld "Typ 2" die Seriennummer hinzugefügt. Dadurch können Kunden Dienstprogramme verwenden, die an diesem Ort nach der Seriennummer suchen.
  • Ein Problem wurde behoben, bei dem der Computer aus dem Standby oder Energiesparmodus möglicherweise automatisch (ohne Benutzereingriff) neu startete.
    Hinweis:
    Dieses Problem tritt sehr sporadisch auf und die Fehlerrate beträgt weniger als 1 Prozent.

ÄNDERUNGSGRUND
Zum Implementieren von Änderungen unter "Änderungsdetails".
ÄNDERUNGSAUSWIRKUNG
Nicht kritisch
Betroffene Komponenten::
HP EliteBook 8730W Mobile Workstation

DATE OF CHANGE

Datum des Inkrafttretens : 25-Sep-2009

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8730w Mobile Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.