Actions
Chargement...
Assistance clientèle HP - Base de connaissances

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Chargement...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Chargement...
  • Information
    Résoudre les problèmes de mises à jour de Windows 10

Résoudre les problèmes de mise à jour de Windows 10 sur une imprimante ou un PC HP – cliquez ici

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Chargement...

HP Color LaserJet Managed MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Värikasettien vaihtaminen

Värikasetin tiedot

Tulostin ilmoittaa, kun värikasetin väriaine on vähissä ja erittäin vähissä. Värikasetin todellinen jäljellä oleva käyttöikä voi vaihdella. Uusi värikasetti kannattaa hankkia etukäteen, jotta se voidaan vaihtaa laitteeseen, kun tulostuslaatu ei ole enää hyväksyttävää.
Tulostin käyttää neljää väriä, ja jokaiselle värille on oma värikasetti: keltainen (Y), magenta (M), syaani (C) ja musta (K). Värikasetit ovat luukun sisäpuolella.
Remarque :
Riittoisat värikasetit sisältävät enemmän väriä kuin tavalliset kasetit ja takaavat, että väri riittää pidempään. Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Säilytä värikasetti avaamattomassa pakkauksessa ennen asennusta.
  Attention :
Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä vihreä kuvarumpu, jos värikasetti on poistettava tulostimesta tavallista pidemmäksi aikaa.
Seuraavassa kuvassa on värikasetin osat.
    Figure : Värikasettiosat
  1. Kahva
  2. Kuvarumpu
  3. Suojus
  4. Muistisiru
  Attention :
Jos väriainetta pääsee vaatteille, pyyhi se pois kuivalla kankaalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
Remarque :
Värikasetin pakkauksessa on lisätietoja käytettyjen värikasettien kierrätyksestä.

Kasettien poistaminen ja uudelleenasentaminen

Kun kasetin väriaine on erittäin vähissä, siitä tulee ilmoitus ohjauspaneeliin ja etuluukun lukitus aukeaa kasettien käsittelyä varten.
  1. Avaa kasetin luukku painamalla luukun vapautuspainiketta.
    Figure : Käyttöpainike etuluukun avaamiseen
  2. Avaa etuluukku.
    Figure : Luukun avaaminen
  3. Irrota käytetty värikasetti vetämällä sen kahvasta.
    Figure : Poista värikasetti
  4. Poista uusi värikasetti pakkauksestaan. Poista muoviset päät, ota kasetti muovipussista ja poista sitten oranssi suojus. Säilytä pakkausmateriaali käytetyn värikasetin kierrättämistä varten.
    Remarque :
    Vältä vihreän kuvarummun koskettamista. Kuvarummussa olevat sormenjäljet voivat aiheuttaa tulostuslaatuongelmia.
    Figure : Uusi värikasetti
  5. Pitele värikasettia molemmista reunoista ja ravista sitä 5-6 kertaa.
    Figure : Ravista värikasettia
  6. Tue värikasettia alapuolelta yhdellä kädellä ja pidä samalla toisella kädellä kiinni kasetin kahvasta. Kohdista värikasetti paikkaansa hyllyssä ja työnnä se sitten tulostimeen.
    Remarque :
    Vältä vihreän kuvarummun koskettamista. Kuvarummussa olevat sormenjäljet voivat aiheuttaa tulostuslaatuongelmia.
    Figure : Asenna värikasetti
  7. Sulje etuluukku.
    Figure : Sulje luukku

hp-feedback-input-portlet

Actions
Chargement...

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Chargement...

hp-country-locator-portlet

Actions
Chargement...
Pays/région : Flag Canada - Français

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Chargement...