SUPPORT COMMUNICATION- CONSEIL AU CLIENT

Identifiant du document: c06187907

Version: 1

HP ZBook 15 et 17 - Le pilote Bluetooth ne s'installe pas

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 14-Nov-2018

Dernière mise à jour : 20-Nov-2018

DESCRIPTION
Le pilote Bluetooth pour le ZBook 15 et 17 sur le site HP.COM ne parvient pas à s'installer sous Windows 10. Ce problème surviendra lorsque :
  • ZBook 15 et 17 de première génération
  • Windows 10 RS3 ou une version ultérieure est installé
  • Windows Update est désactivé
  • Le ZBook est configuré avec un périphérique de combinaison de Bluetooth et Intel 6235 WLAN.

PORTÉE
Systèmes :
  • Station de travail mobile HP ZBook 15
  • Station de travail mobile HP ZBook 15 (ENERGY STAR)
  • Offre groupée de stations de travail mobiles HP ZBook 15
  • Station de travail mobile HP ZBook 17
  • Station de travail mobile HP ZBook 17 (ENERGY STAR)
  • Offre groupée de stations de travail mobiles HP ZBook 17
Systèmes d'exploitation :
  • Microsoft Windows 10 RS3 (Version 1709)
RÉSOLUTION
Option 1 :
  • Activer Windows Update. Windows 10 RS3 et les versions ultérieures incluent un pilote qui prend en charge le périphérique Intel 6235.
Option 2 :
  • Installez le SoftPaq suivant depuis le site HP.COM FTP. Cela permettra d'installer la même version que celle fournie par Windows Update et est disponible pour l'intégration dans des images personnalisées où Windows Update est interdit.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 Mobile Workstation, HP ZBook 15 Mobile Workstation (ENERGY STAR), HP ZBook 15 Mobile Workstation Bundle, HP ZBook 17 Mobile Workstation, HP ZBook 17 Mobile Workstation (ENERGY STAR), HP ZBook 17 Mobile Workstation Bundle

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA06180370

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.