Identifiant du document: c05623259

Version: 1

Avis de sécurité : Clients légers HP T420 et T520 - L'écran de bureau de la session Blast est noir

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 02-Aug-2017

Dernière mise à jour : 03-Aug-2017

DESCRIPTION
Lors de la connexion à un bureau Blast, l’écran de la session est noir.
Ce problème se produit si l’encodage H.265 est activé.

PORTÉE
Client léger HP T520 avec une taille de tampon de trame graphique limitée.
Systèmes :
  • Client léger HP série T420
  • Client léger fin et flexible HP série T520
Systèmes d’exploitation :
  • Système d’exploitation HP ThinPro
RÉSOLUTION
Procédez comme suit pour contourner le problème :
  1. Dans la configuration du BIOS, au niveau des options du périphériques avancées, modifiez la carte graphique intégrée pour forcer et modifier la taille de tampon de trame UMA à 512 Mo.
  2. Désactivez H.264 dans les paramètres de l’interface graphique VMware-view.
  3. Mettez à jour vers TP 6.2 et le client View 4.5 et réglez « allowBlacklistedDriver » à « 0 » dans Thnregeditor.

Hardware platforms affected : HP t420 Base Model Thin Client, HP t420 Thin Client, HP t420 Thin Client, HP t420 Thin Client (ENERGY STAR), HP t520 Base Model Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client (ENERGY STAR)

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA05604217

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.