Identifiant du document: c04629614

Version: 1

Solution pour point de vente Tablette HP Pro 610 G1 et HP TX1 - L'ordinateur ne s'allume pas lorsqu'il est sorti de sa boîte pour la première fois

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 02-Apr-2015

Dernière mise à jour : 14-Apr-2015

DESCRIPTION
L'ordinateur ne s'allume pas lorsqu'il est utilisé pour la première fois.

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s'appliquent aux éléments suivants :
Ordinateurs :
  • Tablette HP Pro 610 G1
  • Solution pour point de vente HP TX1 modèle 100
  • Solution pour point de vente HP TX1 modèle 110
  • Solution pour point de vente HP TX1 modèle 120
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, consultez les instructions suivantes : Cette procédure est nécessaire au tout premier démarrage de l'ordinateur.
  1. Insérez l'adaptateur secteur dans l'ordinateur et branchez-le directement sur une prise murale.
  2. Appuyez sur le bouton d'alimentation et maintenez-le enfoncé pendant 10 secondes.
  3. L'unité devrait s'allumer.

Hardware platforms affected : HP Pro Tablet 610 G1 PC, HP TX1 POS Solution Model 110, HP TX1 POS Solution Model 120

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA04577137

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.