• Information
    Nous mettrons notre site Web à niveau.

Si vous rencontrez des problèmes, réessayez plus tard.

Chargement...

SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c04443370

Version: 1

HP EliteBook Revolve 810 G1 Convertible tablette - Option de Mode Portrait non disponible

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 11-Sep-2014

Dernière mise à jour : 26-Sep-2014

DESCRIPTION
Le mode portrait n’est pas disponible dans les Options de Configuration vidéo Intel pour l’écran externe connecté à l’ordinateur.

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s’appliquent aux éléments suivants :
Ordinateurs :
  • Tablette convertible HP EliteBook Revolve 810 G1
Systèmes d’exploitation :
  • Microsoft Windows 8 (standard)
  • Microsoft Windows 8 RT
  • Microsoft Windows 8 Professionnel
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq approprié :
Description du SoftPaq
Système d’exploitation
Notes de publication
Télécharger le SoftPaq
Pilote vidéo et panneau de configuration Intel
Version : 3621
Révision : T
Microsoft Windows 8 (64 bits)
Pilote vidéo et panneau de configuration Intel
Version : 3621
Révision : T
Microsoft Windows 8 - 32 bits
  Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Vérifiez s’il existe une version plus récente à l’adresse http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Revolve 810 G1 Tablet(Standard HP Product)

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA04433790

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.