Identifiant du document: c01868098

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable peut cesser de répondre au démarrage lorsqu'un périphérique USB est connecté au port 5 d'un duplicateur de port USB 2.0 Essential

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Sep-2009

Dernière mise à jour : 14-Sep-2009

DESCRIPTION
L'ordinateur portable peut cesser de répondre au démarrage lorsqu'un périphérique USB est connecté au port 5 d'un duplicateur de port USB 2.0 Essential.

PORTÉE
Les ordinateurs portables affectés par ce problème sont répertoriés dans la section Plates-formes matérielles concernées en bas de cet avis.
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez la nouvelle mise à niveau du BIOS, version F.14 (SP44136).
Description du SoftPaq
Téléchargement
WinFlash pour BIOS système d'ordinateur portable HP, application Microsoft Windows VERSION : F.14 Rév. F
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : Compaq Mini 700 PC series, Compaq Mini 730 PC series, HP Mini 1000 PC series, HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition PC series, HP Mini 1100 PC series, HP Mini 1100 Vivienne Tam Edition PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Home(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Pro(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01810860

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.