SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICATION CLIENT

Identifiant du document: c01616355

Version: 1

Notification : Clients légers HP Neoware e370 - Impossible de localiser l'option d'étalonnage de l'affichage de l'écran tactile

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The information in this document is subject to change without notice.

Date de publication : 24-Nov-2008

Dernière mise à jour : 24-Nov-2008

Potential Security Impact:
Aucun des menus des systèmes Clients légers HP Neoware e370 ne comporte d'option d'étalonnage.

Source:HP, HP Product Security Response Team (PSRT)

Détails
Contrairement à d'autres systèmes Neoware, l'utilitaire d'étalonnage de l'écran tactile ne peut pas se lancer depuis un menu. Vous devez y accéder et cliquer deux fois dessus pour lancer l'étalonnage :
  1. Cliquez sur Démarrer > Explorateur Windows.
  2. Développez le poste de travail.
  3. Développez le Disque local C.
  4. Développez le dossier Program Files.
  5. Ouvrez le dossier TouchKit.
  6. Cliquez deux fois sur le fichier TouchKit.exe.
  7. Sélectionnez l'option Etalonnage pour commencer l'étalonnage.
Le programme d'étalonnage affichera, un à la fois, un X dans chacun des quatre angles de l'écran. Au fur et à mesure que chaque X s'affiche, enregistrez-le en appuyant dessus et en le maintenant enfoncé jusqu'à ce que vous entendiez un signal sonore. L'étalonnage sera terminé lorsque les quatre angles auront été enregistrés.
.

Hardware platforms affected : HP Neoware e370 Thin Client

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows Xpe(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01577269

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.