• Informações

• Comentários

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c06434881

Versão: 1

Fone de ouvido com reverberação HP - O fone de ouvido não é detectado com o adaptador de vídeo USB-C

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 27-Aug-2019

Última atualização : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
O fone de ouvido com reverberação HP pode não ser detectado ao conectar um computador via USB-C ao adaptador DisplayPort. Isso ocorre com o adaptador HP USB-C para DisplayPort (N9K78AA). Esse problema ocorre porque o adaptador não fornece os 3,3 V necessários.

ABRANGÊNCIA
Sistemas:
  • Fone de ouvido de realidade virtual com reverberação HP - Edição Profissional
  • Fone de ouvido de realidade virtual com reverberação HP
RESOLUÇÃO
  • Conecte o cabo do fone de ouvido usando um DisplayPort (DP) disponível no computador.
-ou-
  • Conecte o cabo do fone de ouvido usando o adaptador mini-DP para DP incluído no fone de ouvido.

Hardware platforms affected : HP Reverb Virtual Reality Headset, HP Reverb Virtual Reality Headset - Professional Edition, HP USB-C to HDMI Adapter

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06433433

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.