• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c06266780

Versão: 1

Notebook HP EliteBook 820, 828 G4 - O dispositivo sem fio de banda dupla da Intel® está desativado após a instalação do SSM

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 18-Mar-2019

Última atualização : 24-Mar-2019

DESCRIPTION
O dispositivo Intel® dispositivo sem fio de banda dupla está desativado no Gerenciador de dispositivos. Isso ocorre após a instalação do SoftPaq SP92246 com a ferramenta System Software Manager (SSM).
Figura 1. O dispositivo sem fio de banda dupla da Intel® está desativado no Gerenciador de dispositivos.
Gerenciador de dispositivos mostrando desativado “dispositivo sem fio de banda dupla da Intel®”

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos itens abaixo:
Software/Drivers:
  • System Software Manager, versão 3.2.13.1
  • SP92246 (Driver Intel WLAN para Microsoft Windows 10 - 20.90.0.7,P,1)
Computadores:
  • Notebook HP EliteBook 820 G4
  • Notebook HP EliteBook 828 G4
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 10 RS3 (Versão 1709)
  • Microsoft Windows 10 RS4 (Versão 1803)
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, reinicie o computador. Uma reinicialização é necessária após a instalação manual deste SoftPaq ou com a ferramenta SSM.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 820 G4 Notebook PC, HP EliteBook 820 G4 Notebook PC, HP EliteBook 820 G4 Notebook PC (ENERGY STAR), HP EliteBook 828 G4 Notebook PC, HP EliteBook 828 G4 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06265188

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.