• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c06215961

Versão: 1

Estação de trabalho móvel ZBook 15 G5, 17 G5 - BIOS relata memória de 2400 MHz

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 17-Jan-2019

Última atualização : 22-Jan-2019

DESCRIPTION
Nas estações de trabalho móveis ZBook 15 G5 e 17 G5, o BIOS relata uma memória de 2400 MHz quando os módulos de 2666 MHz estão instalados.

ABRANGÊNCIA
Sistemas:
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 15 G5
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 17 G5
RESOLUÇÃO
O chipset de processadores Intel 8ª geração foi projetado para suportar 2400 MHz de largura de banda em sistemas com:
  • Processadores H da Intel de 8ª geração
  • 2 DIMMs por projeto de canal
Os projetos ZBook 15 G5 e 17 G5 utilizam processadores H e 2 canais de memória com 2 DIMMs por Canal para acomodar configurações máximas de memória maiores.
O BIOS está relatando a largura de banda em uso e não a largura de banda dos módulos de memória instalados.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 G5 Mobile Workstation, HP ZBook 17 G5 Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06211627

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.