• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c06215960

Versão: 1

Orientação: Notebook HP ProBook 430, 440, 450 G6 - A Mini-estação de acoplamento HP USB-C não carrega a bateria do computador com adaptador de energia de 45 W

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 17-Jan-2019

Última atualização : 22-Jan-2019

DESCRIPTION
A Mini-estação HP USB-C não carrega a bateria do computador quando está conectada a um adaptador de energia de 45 W.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos itens abaixo:
Estações de acoplamento:
  • Mini-estação HP USB-C
Computadores:
  • Notebook HP ProBook 430 G6
  • Notebook HP ProBook 440 G6
  • Notebook HP ProBook 450 G6
RESOLUÇÃO
Para evitar que esse problema ocorra, conecte um adaptador de energia de 65 W (ou maior) ao encaixe ao carregar a bateria do computador.

Hardware platforms affected : HP ProBook 430 G6 Notebook PC, HP ProBook 440 G6 Notebook PC, HP ProBook 450 G6 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06154785

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.