• Informações

Identificação do documento: c06188051

Versão: 1

HP ZBook 15, 17 - O driver Bluetooth não é instalado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 14-Nov-2018

Última atualização : 20-Nov-2018

DESCRIPTION
O driver Bluetooth para o ZBook 15 e 17 no HP.COM pode falhar na instalação no Windows 10. Esse problema ocorrerá quando:
  • Primeira Geração ZBook 15 e 17
  • Windows 10 RS3 ou posterior está instalado
  • O Windows Update está desativado
  • O ZBook está configurado com um dispositivo combinado Intel 6235 WLAN e Bluetooth.

ABRANGÊNCIA
Sistemas:
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 15
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 15 (ENERGY STAR)
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 15, pacote
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 17
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 17 (ENERGY STAR)
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 17, pacote
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 10 RS3 (Versão 1709)
RESOLUÇÃO
Opção 1:
  • Ativar atualizações do Windows. O Windows 10 RS3 e superior incluem um driver que suporta o dispositivo Intel 6235.
Opção 2:

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 Mobile Workstation, HP ZBook 15 Mobile Workstation (ENERGY STAR), HP ZBook 15 Mobile Workstation Bundle, HP ZBook 17 Mobile Workstation, HP ZBook 17 Mobile Workstation (ENERGY STAR), HP ZBook 17 Mobile Workstation Bundle

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06180370

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.