• Informações

Identificação do documento: c06181965

Versão: 1

HP EliteBook x360 1030 G2 - O visor interno é distorcido quando conectado a um monitor HDMI externo durante a inicialização

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-Nov-2018

Última atualização : 15-Nov-2018

DESCRIPTION
A tela interna do computador exibe linhas aleatórias e exibe distorção. O problema pode ocorrer se você conectar um monitor HDMI ao computador enquanto ele está inicializando ou retomando de um estado de baixo consumo de energia.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos itens abaixo:
Computadores:
  • HP EliteBook x360 1030 G2
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 10 RS3 (Versão 1709)
RESOLUÇÃO
Desligue e reinicie o computador para recuperar.
Para evitar esse problema, não conecte o cabo HDMI ao notebook durante a inicialização. Conecte os cabos HDMI antes de ligar o computador ou espere até que o Windows seja carregado corretamente.

Hardware platforms affected : HP EliteBook x360 1030 G2

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06175910

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.