• Informações

Identificação do documento: c06110635

Versão: 1

Aviso: O nome do HP ElitePOS Retail Solutions está mudando para o HP Engage

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The information in this document is subject to change without notice.

Data de liberação : 09-Aug-2018

Última atualização : 17-Aug-2018

Potential Security Impact:
A HP lançou uma nova marca familiar para os sistemas e acessórios de ponto de venda no varejo. Essa nova marca família, HP Engage, será aplicada ao sistema de varejo HP ElitePOS G1 e seus acessórios.

Source:HP, HP Product Security Response Team (PSRT)

Detalhes
O que isto significa:
  • Para os sistemas de varejo HP ElitePOS G1, somente o nome do produto está mudando para o Sistema All-in-One HP Engage One. O produto em si permanecerá o mesmo.

• Os periféricos ElitePOS também terão alterações de nome que se alinham à nova marca da família HP Engage.

• Ao procurar ajuda e suporte para o HP ElitePOS, saiba que os nomes mudaram para o HP Engage One.

Hardware platforms affected : HP Engage One 10.1-inch Display, HP Engage One 10.1-inch Display VESA Plate Kit, HP Engage One 10.1-inch Touch Display, HP Engage One 2D Barcode Scanner, HP Engage One All-in-One System, HP Engage One All-in-One System Base Model 141, HP Engage One All-in-One System Base Model 143, HP Engage One All-in-One System Base Model 145, HP Engage One All-in-One System Model 141, HP Engage One All-in-One System Model 143, HP Engage One All-in-One System Model 145, HP Engage One Basic I/O Connectivity Base, HP Engage One Fingerprint Reader, HP Engage One Printer PUSB Y Cable, HP Engage One Printer Serial + Power Adapter, HP Engage One Printer USB + Power Adapter, HP Engage One Retail Advanced I/O Connectivity Base, HP Engage One Serial + PUSB Power only, HP Engage One Serial/USB Thermal Printer, HP Engage One Top Mount 2x20 CFD, HP Engage One W 10.1-inch Display, HP Engage One W 10.1-inch Touch Display, HP Engage One W 2D Barcode Scanner, HP Engage One W Fingerprint Reader, HP Engage One W Serial USB Thermal Printer, HP Engage One W Top Mount 2x20 CFD

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06103097

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.