• Informações

Identificação do documento: c06110633

Versão: 1

Orientação: Estações de trabalho HP Z4 G4, Z6 G4 e Z8 G4 - Discos rígidos secundários podem não ser detectados

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 09-Aug-2018

Última atualização : 17-Aug-2018

DESCRIPTION
Saindo do modo de suspensão, hibernação ou possivelmente uma reinicialização da estação de trabalho, os discos rígidos instalados nas portas SATA e sSATA podem não ser detectados e / ou o Windows Explorer pode ser aberto.
Isso pode ser observado com o driver Intel IRSTe versão 5.4.0.1462 ou anterior.

ABRANGÊNCIA
Sistemas:
  • Estação de trabalho HP Z4 G4
  • Estação de trabalho HP Z6 G4
  • Estação de trabalho HP Z8 G4
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 10
RESOLUÇÃO
A correção para esse problema pode ser encontrada no IRSTe versão 5.4.9.1004. Esta versão do driver será lançada no HP.com no Softpaq N° 90229.
A HP também estará enviando este driver como uma atualização do Windows.

Hardware platforms affected : HP Z4 G4 Workstation, HP Z6 G4 Workstation, HP Z8 G4 Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA06102422

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.