Identificação do documento: c05649061

Versão: 1

Orientação: Estação de acoplamento USB-C HP Elite, estação de acoplamento USB-C Universal HP - Transporte multistreaming não compatível, o monitor pode não retornar do estado de suspensão

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 29-Aug-2017

Última atualização : 31-Aug-2017

DESCRIPTION
Quando dois (ou mais) monitores estão conectados em cascata através de portas DP (transporte multistreaming), um ou mais monitores não são detectados após o computador retornar do estado de suspensão.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos itens abaixo:
Estações de acoplamento:
  • Estação de acoplamento USB-C Universal HP
  • Estação de acoplamento USB-C HP Elite
Computadores:
  • Qualquer computador que utilize as estações de acoplamento acima.
RESOLUÇÃO
Essa é uma limitação das estações. Elas não oferecem suporte ao modo de transporte multistreaming (MST). Às vezes, desconectar e reconectar os monitores faz com que eles se recuperem.

Hardware platforms affected : HP Elite USB-C Docking Station, HP USB-C Universal Dock

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit) (deleted)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA05644464

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.