• Informações

Identificação do documento: c05638709

Versão: 1

Notebooks HP EliteBook 820 G3, 840 G3 e 850 G3 - A função NFC do smart card de proximidade da TotalID Solution não funciona

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 16-Aug-2017

Última atualização : 29-Aug-2017

DESCRIPTION
A função NFC de smart card de proximidade da TotalID Solution não funciona. O smart card não é detectado com a função NFC.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos itens abaixo:
Peças:
  • Cartão de proximidade da TotalID Solution modelo D24-XTR-NFC-101
Computadores:
  • Notebook HP EliteBook 820 G3
  • Notebook HP EliteBook 840 G3
  • Notebook HP EliteBook 850 G3
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook 15u G3 (ENERGY STAR)
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bits)
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, fale com a TotalID Solutions para configurar o smart card para oferecer compatibilidade com a função de NFC.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 820 G3 Notebook PC, HP EliteBook 840 G3 Notebook PC, HP EliteBook 850 G3 Notebook PC, HP ZBook 15u G3 Mobile Workstation (ENERGY STAR)

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA05632145

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.