Identificação do documento: c05448012

Versão: 1

Orientação: HP ProBook 430 G3, ProBook 440 G2 - Não é possível instalar o software de avaliação Cyberlink usando a unidade DVD-RW HP USB externa (F2B56AA)

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Mar-2017

Última atualização : 29-Mar-2017

DESCRIPTION
O software de avaliação CyberLink (PowerDirector, PowerDVD, Power2Go) que acompanha os computadores não pode ser instalado; a seguinte mensagem é exibida, e a instalação trava:
Erro
Esse software pode ser instalado somente em um sistema Hewlett-Packard.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computadores:
  • Notebook HP ProBook 430 G3
  • Notebook HP ProBook 440 G2
Unidade óptica USB (opcional):
  • Unidade DVD-RW HP USB externa - F2B56AA
RESOLUÇÃO
Baixe o software de avaliação do site da CyberLink e instale-o: https://www.cyberlink.com/stat/edms/english/hp/2016/ODD/enu/index.jsp.

Hardware platforms affected : HP External USB DVDRW Drive, HP ProBook 430 G3 Notebook PC, HP ProBook 440 G2 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA05434707

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.