Identificação do documento: c05330362

Versão: 1

Orientação: HP Elite Slice para Salas de Reunião - Botões superiores não respondendo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Nov-2016

Última atualização : 17-Nov-2016

DESCRIPTION
Os botões na tampa de colaboração podem parar de funcionar. Isso pode ocorrer quando mais de um computador estiver conectado ao Skype for Business usando a mesma conta. Nesses casos, se um dos computadores se desconectar, pode fazer com que os botões da tampa de colaboração no Slice parem de funcionar.
Figura 1. Botões de tampa colaboração

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes:
Computador:
HP Elite Slice para salas de reunião
RESOLUÇÃO
Para evitar esse problema, use uma conta diferente do Skype for Business em cada computador.

Hardware platforms affected : HP Elite Slice for Meeting Rooms

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA05320158

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.