Identificação do documento: c04629828

Versão: 1

Notebooks HP EliteBook Folio 9480m - As portas USB do lado direito não reconhecem mídia de unidade flash USB

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-Apr-2015

Última atualização : 14-Apr-2015

DESCRIPTION
As portas USB do lado direito do computador não reconhecem mídia de unidade flash USB e a imagem não pode ser carregada.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computador:
Notebook HP EliteBook Folio 9480m
Sistemas operacionais:
Microsoft Windows 7 Enterprise (32 bits)
RESOLUÇÃO
Ative o dispositivo de impressões digitais nas configurações de F10. Consulte as etapas abaixo:
  1. Reinicie o computador e pressione F10 imediatamente para acessar o BIOS.
  2. Selecione Boot Options (Opções de inicialização).
  3. Em Startup Menu Delay (Atraso do menu de inicialização), selecione 5 seconds (5 segundos).
  4. Em Express Popup Delay (Atraso de popup expresso), selecione 5 segundos.
  5. Selecione Save and Exit (Salvar e sair).

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 9480m Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04566424

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.