Identificação do documento: c04629645

Versão: 1

Tablets HP Slate Pro 12 e 8 - A porta USB/Ethernet no dongle não responde quando um conector MicroUSB é usado no mesmo cabo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-Apr-2015

Última atualização : 22-Apr-2015

DESCRIPTION
O conector USB/Ethernet do cabo HP Micro USB para USB/Ethernet não funciona quando um periférico está conectado ao conector de microUSB do cabo ao mesmo tempo.

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computadores:
  • Tablet HP Pro Slate 10 EE G1
  • Tablet HP Pro Slate 10 EE G1 (ENERGY STAR)
  • Tablet HP Pro Slate 12
  • Tablet HP Pro Slate 8
  • Tablet HP Pro 408 G1
Peças:
  • Cabo HP Micro USB para USB/Ethernet, 789614-001
  • Cabo SPS-HP Micro USB para USB/Ethernet, 790120-001
RESOLUÇÃO
Desconecte o conector microUSB para recuperar a funcionalidade. O conector microUSB tem prioridade quando várias portas no cabo HP Micro USB para USB/Ethernet são usadas ao mesmo tempo. Isso significa que a porta USB/Ethernet não responderá se estiver conectada ao mesmo tempo que o conector microUSB.
Figura 1: Local do microUSB
Figura 2: Local do USB

Hardware platforms affected : HP Pro Slate 10 EE G1 Tablet, HP Pro Slate 12 Tablet, HP Pro Slate 8 Tablet, HP Pro Tablet 408 G1

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04570317

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.