SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICAÇÃO DE ALTERAÇÃO DO PRODUTO

Identificação do documento: c04626102

Versão: 1

Estações de trabalho HP série Z - A HP está atualizando o BIOS das placas de vídeo NVIDIA K620

Data de liberação : 31-Mar-2015

Última atualização : 02-Apr-2015

DETAILS OF CHANGE
A partir de 1º de fevereiro de 2015, a HP fornecerá uma atualização do BIOS de vídeo para a placa de vídeo NVIDIA K620.
A seguinte alteração foi feita na placa de vídeo:
  • Atualização do BIOS de vídeo para 82.07.5A.00.10.

sourceInformation

VERSÃO DO COMPONENTE
764898-001
MOTIVO DA ALTERAÇÃO
Esta atualização melhora a garantia de fornecimento adicionando uma fonte de memória alternativa.
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
  • A HP está empenhada em oferecer continuamente o mais alto nível de qualidade e confiabilidade.
  • A HP concluirá os testes de qualificação e regressão até a data efetiva. Os testes incluirão placas em várias configurações e combinações.
Componentes afetados:
Placas de vídeo NVIDIA K620

HISTÓRICO DE REVISÕES : Versão 1

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 01-Feb-2015

Hardware platforms affected : HP Z230 Small Form Factor Workstation, HP Z230 Tower Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z820 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.