Identificação do documento: c04573875

Versão: 1

Computadores Notebook Tablet HP ElitePad 900 G1 - Monitor externo apaga de maneira intermitente a cada 4 ou 5 minutos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 13-Feb-2015

Última atualização : 25-Feb-2015

DESCRIPTION
O monitor externo pode exibir em uma tela preta cada 4 a 5 minutos, de forma intermitente. Isso só ocorre quando o computador está acoplado e conectado a um monitor externo com um cabo HDMI ou VGA.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computador:
  • Tablet HP ElitePad 900 G1
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 8 Pro
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o SoftPaq abaixo:
Descrição do SoftPaq
Notas de lançamento
Baixar SoftPaq
Atualização de driver e firmware/BIOS do sistema do HP Elitepad 900
Versão: 1.0.1.8
Revisão: A
  observação:
Uma versão mais recente desse software pode estar disponível. Verifique se há novas versões em http://www.hp.com.br/.

Hardware platforms affected : HP ElitePad 900 G1 Tablet

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04553214

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.