Identificação do documento: c04573698

Versão: 1

Replicador de Porta HP 3005pr USB 3.0 e PC notebook EliteBook Folio 9470m - Visor não cabe nas margens do monitor externo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 13-Feb-2015

Última atualização : 25-Feb-2015

DESCRIPTION
A tela do computador está cortada quando exibido em um monitor externo. Isso só ocorre quando o computador está conectado ao Replicador de Porta HP 3005pr USB 3.0.

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computador:
  • Replicador de Porta HP 3005pr USB 3,0
  • Notebook HP EliteBook Folio 9470m
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o SoftPaq abaixo:
Descrição do SoftPaq
Notas de lançamento
Baixar SoftPaq
Replicador de porta HP 3005pr USB 3.0
Versão: 7.6.55763.0
Revisão: A
  observação:
Uma versão mais recente desse software pode estar disponível. Verifique se há novas versões em http://www.hp.com.br/.

Hardware platforms affected : HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04556850

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.