Identificação do documento: c04306915

Versão: 1

Notebooks HP EliteBook 8470p - O login único não funciona com nomes de usuário de domínio longos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 21-May-2014

Última atualização : 23-May-2014

DESCRIPTION
Um nome de usuário de domínio de rede com mais de 20 caracteres aparece truncado no ambiente Windows quando a criptografia de unidade do HP Protect Tools está ativada e o Login único está habilitado. Isso ocorre quando a unidade de disco rígido é criptografada com criptografia de unidade HP PT e o logon de segurança na pré-inicialização está ativado (SSO).

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Sistemas:
  • Notebook HP EliteBook 8470p
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, crie nomes de usuário com menos de 20 caracteres.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8470p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04280031

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.