• Informações

Identificação do documento: c04123656

Versão: 1

Tablet notebook HP Omni 10 5600 - Acessar o HP PC Hardware Diagnostics (UEFI) em um tablet baseado em Microsoft Windows

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 12-Feb-2014

Última atualização : 16-May-2014

DESCRIPTION
Uma combinação de botões especial é necessária para acessar o HP PC Hardware Diagnostics (UEFI) padrão em um tablet.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computador:
  • Tablet HP Omni 10 5600ca
  • Tablet HP Omni 10 5600ea
  • Tablet HP Omni 10 5600ef
  • Tablet HP Omni 10 5600eg
  • Tablet HP Omni 10 5600el
  • Tablet HP Omni 10 5600es
  • Tablet HP Omni 10 5600us
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Starter (32 bits)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (64 bits)
  • Microsoft Windows 8 (padrão)
  • Microsoft Windows 8 Pro
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (32 bits)
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Professional (32 bits)
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
  • Microsoft Windows 8.1 (padrão)
  • Microsoft Windows 8.1 Pro
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (32 bits)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic (32 bits)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (32 bits)
  • Microsoft Windows 8 RT
RESOLUÇÃO
Para iniciar o HP PC Hardware Diagnostics UEFI no computador, siga as etapas abaixo:
  1. Desligue o computador.
  2. Mantenha os botões Liga/Desliga e Abaixar volume pressionados ao mesmo tempo até que o computador seja ligado e exiba "Esc... pausar na inicialização" na parte inferior da tela.
  3. Selecione System Diagnostics.

Figura 1: System Diagnostics

4. Selecione o teste de diagnóstico desejado e siga as instruções exibidas na tela.

Hardware platforms affected : HP Omni 10 5600eg Tablet, HP Omni 10 5600sa Tablet

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04100653

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.