• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c04091482

Versão: 1

Estações de trabalho móveis de 15 e 17 polegadas HP ZBook - A tela está exibindo retângulos pretos e apresenta vídeo com ruído

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 21-Jan-2014

Última atualização : 30-Jan-2014

DESCRIPTION
Ao reproduzir um vídeo, há excesso de ruído e um retângulo preto é exibido na tela.
Figura 1: Retângulos pretos

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento se aplicam aos seguintes equipamentos:
Computadores:
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook de 15 polegadas
  • Estação de trabalho móvel HP ZBook de 17 polegadas
RESOLUÇÃO
As configurações no BIOS precisam ser alteradas. Complete o seguinte procedimento:
  1. Ligue o computador e pressione F10 imediatamente para entrar no BIOS.
  2. Selecione Avançado e depois Configuração do dispositivo.

3. Selecione 512 Mb em Tamanho da memória de vídeo.

4. Clique em Salvar e Sair.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 Mobile Workstation, HP ZBook 17 Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA04051766

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.