• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03942007

Versão: 1

Notebooks HP EliteBook 2530p - O HP ProtectTools só exibe uma conta no login

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 30-Sep-2013

Última atualização : 14-Oct-2013

DESCRIPTION
Somente uma conta de usuário do HP ProtectTools é listada quando um computador com várias contas de usuário é ligado.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se ao seguinte:
Computadores:
  • Notebook HP EliteBook 2530p
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
RESOLUÇÃO
Complete o procedimento a seguir para adicionar mais usuários ao recurso de login único do HP ProtectTools:
  1. No menu Iniciar, selecione Console Administrativo do HP ProtectTools.
  2. No painel direito, selecione Gerenciar usuários do HP ProtectTools.
  3. Clique em Adicionar.
  4. Digite o nome do novo usuário e a senha correspondente.
As contas de usuário recém-adicionadas aparecerão no quadro de usuários do HP ProtectTools. Todos os usuários adicionados serão listados quando o computador for ligado.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2530p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03931291

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.