SUPPORT COMMUNICATION- PRODUCT CHANGE NOTIFICATION

Identificação do documento: c03925771

Versão: 1

Estações de trabalho da série HP Z - A HP está atualizando o BIOS de vídeo para as placas gráficas AMD 2270

Data de liberação : 11-Sep-2013

Última atualização : 30-Sep-2013

DETAILS OF CHANGE
A partir de 1º de setembro de 2013, a HP fornecerá uma atualização do BIOS de vídeo para a placa gráfica AMD 2270.
As seguintes alterações estão sendo feitas na placa gráfica:
  • Atualizar o BIOS de vídeo para a versão 113-C31901-106
  • Adicionar memória Hynix Gemma de fonte alternada.

sourceInformation

VERSÃO DO COMPONENTE
637166-003
MOTIVO DA ALTERAÇÃO
Esta atualização melhora a garantia de fornecimento adicionando uma fonte de memória alternativa.
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
Não há nenhum impacto no sistema. Não são necessárias alterações no sistema ou nos drivers, uma vez que o driver original reconhece placas de vídeo com firmware atualizado.
Componentes afetados:
Placas gráficas AMD 2270

HISTÓRICO DE REVISÕES : Versão 1

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 01-Sep-2013

Hardware platforms affected : HP Z220 Convertible Minitower Workstation, HP Z220 Small Form Factor Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z820 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.