SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03887071

Versão: 1

HP t510 Flexible Thin Client - O Citrix Standard Receiver não pode fazer login com smartcard na interface web

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 06-Aug-2013

Última atualização : 11-Sep-2013

DESCRIPTION
O Citrix Standard Receiver não faz login com smartcard usando a interface web ou em lojas.

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se ao seguinte:
Sistemas:
  • Thin Client HP t510 Flexible
  • Thin Client HP t610 Flexible
  • Thin Client HP t610 PLUS Flexible
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows Embedded Standard 2009 (WES 2009)
  • Microsoft Windows Embedded Standard 8 (WES 8)
  • Microsoft Windows Embedded Standard 7 (WES 7)
RESOLUÇÃO
Informe ao cliente que usar o Citrix Receiver (ver. 3.4.0.29577) para fazer login usando um smartcard não é suportado. Use o link abaixo para atualizar o Citrix Enterprise Receiver ver. 3.4 :
OBSERVAÇÃO: Um ou mais dos links anteriores levarão você para fora do site da Hewlett-Packard. A HP não controla e não é responsável pelas informações existentes fora do seu site.

Hardware platforms affected : HP t510 Flexible Thin Client, HP t610 Flexible Thin Client, HP t610 PLUS Flexible Thin Client

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03841956

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.